Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Konkurs Ministarstva kulture Srbije za 2011.

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Konkurs Ministarstva kulture Srbije za 2011. taj Čet Nov 25, 2010 11:57 am

Ivana

avatar
Knjiški moljac
Knjiški moljac
Konkurs Ministarstva kulture Srbije za 2011.


Ministarstvo kulture Srbije objavilo je 19. novembra Konkurs za prikupljanje predloga za finansiranje ili sufinansiranje projekata u kulturi, kao i projekata umetničkih, odnosno stručnih i naučnih istraživanja u kulturi za 2011. godnu.

Konkurs se odnosi na projekte iz sledećih oblasti: književne manifestacije i nagrade; izdavačka delatnost - periodične publikacije iz oblasti umetnosti i kulture; muzika; likovne i vizuelne umetnosti; primenjena umetnost, arhitektura i multimedija; scensko stvaralaštvo i interpretacija; kinematografija i audio-vizuelno stvaralaštvo; projekti u oblasti naučnoistraživačke i edukativne delatnosti u kulturi; izvorno narodno, amatersko stvaralaštvo i očuvanje nematerijalnog kulturnog nasleđa; kulturne delatnosti nacionalnih manjina u Srbiji; kulturne delatnosti Srba u inostranstvu; kulturne delatnosti osoba sa invaliditetom; kulturne delatnosti dece i za decu i mlade.
Pravo učešća imaju ustanove, umetnička i druga udruženja, organizacije, pravna lica, kao i pojedinci sa teritorije Srbije, osim u delu konkursa namenjenog finansiranju kulturnih delatnosti Srba u inostranstvu, gde pravo učešća imaju i pravna lica iz inostranstva. Ustanove kulture čiji je osnivač Republika nemaju pravo učešća na konkursu.
Konkurs je objavljen u dnevnom listu „Politika“, a, uz sve formulare neophodne za podnošenje prijave, može se naći i na sajtu Ministarstva kulture www.kultura.gov.rs.
O izboru projekata odlučivaće komisija sastavljena od priznatih umetnika i stručnjaka, a rezultati će biti objavljeni na sajtu Ministarstva kulture.
Dodatne informacije mogu se dobiti svakog radnog dana od 8.30 do 16.30 časova u Ministarstvu kulture na telefon 011/33-98-911.
Konkurs je otvoren do 20. decembra 2010. godine.
Na prošlogodišnjem konkursu Ministarstvo kulture je odobrilo više od 145 miliona dinara (145.134.078) za finansiranje ili sufinansiranje 613 projekata.
(SEEcult.org)


------------------------------------------------------------------------------------

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

  •  


Free forum | © PunBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Kontakt | Signalizirajte zloupotrebu | Besplatan blog