Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Natječaj "Dobriša Cesarić" za neobjavljenu zbirku pjesama

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

Ivana

avatar
Knjiški moljac
Knjiški moljac
Natječaj "Dobriša Cesarić" za neobjavljenu zbirku pjesama


Grad Požega (Trg Sv. Trojstva 1) i Ogranak DHK slavonsko-baranjsko-srijemski raspisuju natječaj "Dobriša Cesarić“ za neobjavljenu zbirku pjesama.

Kandidati na Natječaj “Dobriša Cesarić“ za neobjavljenu zbirku pjesama obvezni su dostaviti cjeloviti, neobjavljen pjesnički rukopis, s kratkom biografijom, napisan na hrvatskom jeziku i otipkan na pisaćem stroju ili PC-u u tri primjerka.
Rukopisi se ne vraćaju.
Nagrada “Dobriša Cesarić“ sastoji se od objavljivanja pjesničkog rukopisa, povelje te novčanog iznosa od 15.000,00 kn, koji će se dodijeliti na IX. danima Dobriše Cesarića u Požegi, na završnoj svečanosti, u siječnju 2011. godine.
Kandidati su obvezni dostaviti radove do 23. prosinca 2010. godine Povjerenstvu za dodjelu nagrade književne manifestacije „IX. dani Dobriše Cesarića“, na adresu: Grad Požega, Trg Svetog Trojstva 1, 34 000 Požega .
Povjerenstvo za dodjelu nagrade književne manifestacije „IX. dani Dobriše Cesarića“ svoju će odluku objaviti na web stranicama Grada Požege.


------------------------------------------------------------------------------------

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

  •  


Free forum | © PunBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Kontakt | Signalizirajte zloupotrebu | Napraviti svoj blog