Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Natječaj za Art Attack 2011.

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Natječaj za Art Attack 2011. taj Sub Dec 18, 2010 6:34 am

Ivana

avatar
Knjiški moljac
Knjiški moljac
Natječaj za Art Attack 2011.


Festival koristi angažiranu književnost kao formu koja može utjecati na javno mnijenje i potaknuti pozitivne promjene u društvu. Nakon dva uspješna izdanja, festival se proširio na više od dvadeset zemalja diljem svijeta i stekao priznanje brojnih kulturnih institucija u Hrvatskoj i šire. Ovogodišnja tema su "djeca", a autori mogu sudjelovati u dvije kategorije.

Kategorija A: Sudjeluju autori do 30 godina starosti koji pošalju svoje radove (najviše tri pjesme) na hrvatskom i/ili engleskom jeziku na gore navedenu temu.

Kategorija B: Sudjeluju djeca osnovnoškolske dobi koji pošalju svoje radove (najviše tri pjesme) na hrvatskom i/ili engleskom jeziku na temu "Svijet u kojem živim".

Svi radovi se šalju na e-adresu art.attack.fest@gmail.com najkasnije do 15. ožujka 2011.

Stručni žiri odabrat će 30 najboljih radova, po 15 iz svake kategorije, koji će biti obavljeni u dvojezičnom zborniku. Uz radove je potrebno priložiti i osnovne podatke o autoru: ime i prezime, datum i mjesto rođenja te kratku biografiju. O rezultatima natječaja autori će biti obaviješteni do kraja ožujka 2010.

Festival će trajati tjedan dana i obuhvaćati zbivanja poput: predstavljanje zbornika, čitanje poezije, gostovanje nagrađenih pjesnika, radionice s djecom, kazališne predstave, filmske projekcije te predstavljanje udruga i organizacija koje sudjeluju u projektu.

Nagrađeni autori bit će pozvani da sudjeluju u zbivanjima u Zagrebu, Splitu i Šibeniku početkom lipnja 2011.


------------------------------------------------------------------------------------

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

  •  


Free forum | © PunBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Kontakt | Signalizirajte zloupotrebu | Napraviti svoj blog