Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Uključi se na put

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Uključi se na put taj Čet Jan 06, 2011 9:07 am

Ivana

avatar
Knjiški moljac
Knjiški moljac
Uključi se na put

Nezavisna organizacija za razvoj i promociju Srbije, u okviru kampanje „Uključi se na put” projekta „On the road”, pokrenula je široku društvenu akciju objavom konkursa (izazova) Grafičko rešenje, Piši, raspiši se, Nek se čuje muzika, Predstavi se, Postani gerilac.

Na konkursima mogu učestvovati kreativni mladi ljudi, starosti od 15 do 35 godina koji vole izazove, dovoljno su hrabri da ih prihvate, imaju šta da pokažu i znaju kako da to učine. Najbolji radovi biće prezentovani u sklopu manifestacija, 7. i 8. februara 2011. godine, u Sava Centru, a autori će biti nagrađeni.

Konkurs (izazov) Grafičko rešenje otvoren je za sve mlade talente da predlože grafičko rešenje vizuelnog identiteta promotivnog materijala projekta „On the road”.

Piši, raspiši se poziva rečite mlade ljude da jasno iskažu svoje misli, podele ih sa svima i nateraju javnost da čita i čuje glas mladih.
Nek se čuje muzika posvećen je promociji mladih, neafirmisanih bendova i njihovih muzičkih kvaliteta.

Predstavi se je posebno mesto na kome će se veličati ukupne vrednosti i potencijali mladih Srbije.

Postani gerilac podstiče aktivizam u pravom smislu, nudeći mogućnost predstavljanja inovativnih gerilskih akcija.

Prijave i radovi šalju se na email adresu prijave@ontheroad.rs , a više informacija o uslovima konkursa i samom projektu nalaze se na sajtu www.ontheroad.rs.

“On the Road” je regionalni multimedijalni projekt koji kroz niz manifestacija treba da ukaže na potencijal mladih ljudi, ali i na probleme sa kojima se suočavaju, da okupi sve činioce koji mogu da doprinesu pronalasku rešenja i deluje na javnost u smislu podizanja svesti o ovim pitanjima.

7. i 8. februara 2011. godine, u Sava Centru okupiće mlade ljude, predstavnike Evropske unije, Vlade Srbije, univerziteta, kompanija, organizacija civilnog društva i donatorskih programa, sa ciljem prevazilaženja prepreka na koje mladi u Srbiji nailaze i stvaranjem uslova za poboljšanje njihovog položaja u našoj zemlji.


------------------------------------------------------------------------------------

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

  •  


Free forum | © PunBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Kontakt | Signalizirajte zloupotrebu | Besplatan blog